Atelier

Chocolate & More

In het Atelier en de Shop is alles met liefde samengesteld en uitgezocht. Zodat wij jullie in een sfeervolle omgeving kunnen blijven verrassen met de leukste chocolade ideeën.

Ons ruime terras biedt in vrijwel alle seizoenen plaats voor een aangename tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht. Neem plaats bij de historische weegbrug of naast de molen. Een historisch punt bij binnenkomst van Cadzand-Dorp waarvan u uitzicht heeft richting de molen en het voorbijrijdende verkeer richting de kust.

Gastvrouw Sylvana staat altijd voor jullie klaar om met een brede glimlach koffie en andere lekkers te serveren! Ook staat zij jullie graag te woord bij vragen over de pralines en de diverse geschenkverpakkingen. Tot binnenkort!

Fruitsappen

Familie Flikweert uit Aardenburg
Om en rondom Aardenburg zijn de boomgaarden van Fruitteeltbedrijf Flikweert te vinden. Zij zijn in 2016 wegens de slechte marktprijzen van appels begonnen met hun eigen sapjes. Het Zeeuwse zonnetje laat de appels en andere fruitsoorten mooi kleuren en geeft ze een heerlijk zoete smaak. Zij proberen met zo min mogelijk chemische bestrijdingsmiddelen te werken door te streven naar een zo goed mogelijk biologisch evenwicht. Denk hierbij aan nuttige insecten die hun natuurlijke vijanden verjagen. Ook is er in de zomermaanden de mogelijkheid om de pluktuin te bezoeken en zelf fruit en bloemen te plukken.

Ambachtelijk
boeren ijs

De Heerenhoeve uit Oostburg
De familie Vesseur is onlangs nog maar begonnen met het produceren van ijs (in juli 2020 j.l.) en is nu blij te mogen meedelen dat er in de regio reeds meerdere verkooppunten zijn maar ook meerdere horeca waar men het lekkerste ijs kan proberen! De koeien van de familie Vesseur grazen van het voorjaar tot het najaar in de weide en genieten daar van het lekkerste gras en de zon. Op de boerderij zorgt de familie er daarnaast ook nog eens voor dat de dieren en de leefomstandigheden onder de strengste voorwaarden gebeurd en houden zij rekening met diverse kwaliteitscriteria betreffende verzorging van de koe, gezondheid, hygiëne, water en biodiversiteit.
Scroll naar boven