Belcolade & Cacao-Trace

Puratos

Onze grondstoffenleverancier is Puratos.

Puratos is een Belgisch familiebedrijf, gesticht in 1919. Puratos is een internationaal bedrijf met een volledig assortiment aan innovatieve producten en oplossingen voor de bakkerij-, banket- en chocoladesector.

Puratos is altijd opzoek naar kwaliteitsverbetering en blijft zich innoveren, dit doet Puratos onder andere door middel van het taste tomorrow programma, hierbij komen uitgebreide desk-research maar ook klant en foodie interviews aan bod om zo goed aan te kunnen voelen waar de behoeftes en wensen liggen.

Belgische chocolade geniet een uitstekende reputatie in het buitenland. Gezien Puratos altijd al een passie koesterde voor chocolade, was het een logische stap voor hen om te investeren in de rijke Belgische traditie van chocolade maken. In de jaren 80 besloot Puratos om één van Belgisch meest dierbare gastronomische erfenissen veilig te stellen: echte Belgische chocolade.

Een betere wereld voor iedereen vraagt dan ook om een oplossing die betrokkenheid vereist van iedereen die van chocolade houdt.

Petra's Finest

Onze chocolade

Scroll naar boven